Champignon-bruchetta

Champignon-bruchetta

Forberedelses tid:

Antal:

4 personer

Ingredienser:

4 stk ciabattabrød
500 g champignon, friske
1 håndfuld basilikum, frisk
cheasy fløde
balsamico
olivenolie
salt og peber
parmesan ost
evt. kapers el. finthakkede sorte oliven

Fremgangsmåde:

Ciabattabrødende halveres og smøres med olivenolie. De sættes i ovnen ved ca. 200 grader og bages i 3-5 minutter (til de virker sprøde og olien er optaget). De rensede og skivede champignon ristes i fedtstof på en pande, basilikum og evt. kapers/ oliven tilsættes. Derpå hældes lidt balsamicoeddike over og blandingen koges op. Tilsæt lidt fløde, så det giver en cremet konsistens (Det må ikke være en flydende sovs!!). Derefter smages til med salt og peber og blandingen lægges på de ovnristede ciabatta brød. Derefter strøs med parmesan og brødene bages ved 200 grader til parmesanen er gylden! Pyntes evt. med en skive tomat og/ eller basilikum! Retten kan med stor succes serveres til Brunch evt. sammen med regulære bruchetta! Den gør også altid stor lykke som snack og vegetarer elsker den!