Carpaccio med stegte kartofler

Carpaccio med stegte kartofler

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

150 g okseinderlår
2 spsk olivenolie
1 lime, saft
1 bdt rucola salat
parmesan ost, revet
4 bagekartofler
vindruekerneolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Skær kartoflerne i tynde strimler og kom dem i koldt vand i 15 minutter. Skift vandet af og til. Varm olie i en gryde. Hæld vandet fra kartoflerne og tør dem. Steg dem i varm olie i 2 minutter. Tag dem af og lad dem afkøle. Steg dem igen indtil de bliver sprøde og gyldne. Læg dem på fedtsugende papir og drys med salt. Anret kødet på to tallerkner. Rør olivenolie med limesaft, salt og peber. Fordel det henover kødet og server med salat og friskrevet parmesanost. Server med de varme, sprøde kartofler.