Cantuccini - italienske mandelsmåkager

Cantuccini - italienske mandelsmåkager

Forberedelses tid:

Antal:

80

Ingredienser:

175 g mandler
250 g mel
180 g sukker
1 tsk bagepulver
1,5 spsk vanilie pulver
3,5 tsk bittermandel essens
0,5 tsk fint salt
25 g smør, blødt
2 æg

Fremgangsmåde:

Alle ingredienserne blandes og stilles koldt i 1/2 time. Del dejen i 6 og rul hvor del til en ca. 25 cm lang "pølse". Bag rullerne 10-15 min. ved 200°C til de er ganske let brune. Tag dem ud af ovnen og skær dem i ca.2 cm tykke skiver på skrå, læg dem på siden på en bageplade og bag dem 8-10 min. ved 200°C til de er hårde og lysebrune. Lægges i lufttæt dåse, hvor de kan holde i ca. 2 måneder, hvis de ikke bliver opdaget af din familie i mellemtiden...