Cajun-skinkeschnitzler

Cajun-skinkeschnitzler

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

4 skinke schnitzler af inderlår
1 spsk olivenolie
Cajun-blanding
1 tsk colmans sennepspulver
2 tsk paprika, stødt
1 tsk cayennepeber, stødt
1 tsk hvidløgspulver
tsk peber, stødt
tsk spidskommen, stødt
tsk fint salt
Bønnesalat
125 g hvide bønner
125 g kidney bønner
2 fed hvidløg
1 løg
2 laurbærblade
2 tsk salt
250 g grønne bønner
2 spsk olivenolie
2 spsk sherryeddike
salt og peber
Marinerede rødløg
3,5 rødløg
0,5 dl sherry
0,5 dl sukker

Fremgangsmåde:

1. Læg de tørrede bønner i blød i rigeligt koldt vand 10-12 timer i køleskab - hver slags for sig. Kog dem i to gryder med frisk koldt vand, hvidløgsfed, halve løg, 1 laurbærblad i hver gryde og salt. Lad dem koge til de er møre - ca. 45 minutter - se pakkens anvisning. Hæld bønnerne i en sigte. Skær hvert rødløg i 4-5 skiver, sæt evt. en tandstikker i hver skive for at holde ringene sammen.Varm sherryen og opløs sukkeret heri. Hæld marinaden over løgskiverne. Lad dem trække i 20 minutter. Vend evt. løgene efter 10 minutter. Tag løgene op og steg dem på en varm teflonpande ved middel varme i alt ca. 6 minutter. Læg dem i et fad og hæld marinaden over igen. Rens de grønne bønner og kog dem i letsaltet vand 3-4 minutter. Vend de tre slags bønner i olie og vineddike. Smag til med salt og peber og servér dem varme, lune eller kolde. 2. Bland alle krydderierne til Cajun-blandingen. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Drys schnitzlerne med Cajun-blandingen. Varm olien på panden ved kraftig varme. Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1½-2 minutter på hver side til de er lige netop gennemstegte.