Caesarsalat med frisk parmesanost og brødcroutoner
Forberedelses tid:
Antal:
2
Forfatter:
Pernille Bækgaard
Ingredienser:
• 1 Romaine salat
• 1 æggeblomme
• 2 ansjoser
• 1 dl olivenolie
• 100 g parmesan ost, revet
• 3 fed hvidløg
• 3 skiver ciabatta brød
• skåret i tern
• olivenolie
• salt og peber
Fremgangsmåde:
Rens salaten grundigt og lad den dryppe af. Blend æggeblomme med ansjos og tilsæt olivenolie lidt efter lidt. Tilsæt halvdelen af parmesanosten. Varm lidt olivenolie på en pande og rist først hvidløgene indtil de bliver gyldne og tilsæt derefter tern af brød. Når de er gyldne tages de fra. Vend salaten med den gode dressing, brødcroutoner og resten af parmesanosten. Server med det samme.