Caesar salat med brødcroutoner

Caesar salat med brødcroutoner

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

0,5 Romaine salat
4 stk ansjoser
0,5 dl olivenolie
100 g parmesan ost, revet
1 spsk citronsaft
0,5 spsk balsamico
0,5 spsk worcestershire sauce
0,5 tsk dijon sennep
1 æg
2 skiver brød
1,5 fed hvidløg
olivenolie
salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Skyl salaten og lad den tørrer. Mos ansjoserne med en gaffel og rør dem sammen med olivenolie, halvdelen af parmesanosten, citronsaft, balsamico, worstercestershiresauce, sennep, salt og peber. Kog ægget ét minut og rør det i dressingen så det samler sig. Varm olivenolie på en pande sammen med snittet hvidløg og brød. Når brødternene er gyldne på begge sider, tages de fra panden og drysses med lidt salt. Læg salaten i en skål og vend med dressingen og resten af den revene parmesan. Server med de lune croutons.