Césars banansalat med vin og honning

Césars banansalat med vin og honning

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

4 godt modne bananer
25 cl god rødvin
2 spsk. flydende honning

Fremgangsmåde:

Jeg tror ikke, at min ven, billedhuggeren Cesar, Vil bebrejde mig, at jeg bringer en opskrift, som helt og holdent er hans egen. Jeg har ikke kunnet modstå fristelsen til at vise, hvordan dette geni kan skabe et underværk af de enkleste råvarer. Af og til tilbereder vi mangofrugt på nøjagtig samme måde, og vi anvender hver gang lavendelhonning eller blomsterhonning. Begynd senest en halv time før salaten skal serveres, ellers når bananerne at blive mørke.

Skræl bananerne, og skær dem i skiver. Læg dem i en stor skål med vin og honning. Bland det hele. Tilsæt lidt peber fra kværnen. Serveres straks i to små skåle.