Bruschetta med hhv mozzarella og parmaskinke

Bruschetta med hhv mozzarella og parmaskinke

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

4 skiver, tynde ciabatta brød
olivenolie
havsalt
1 tomat
0,5 ps mozzarella
2 skiver, tynde parmaskinke
4 kapers, kæmpe
friskkværnet peber
balsamico
1 hvidløg, fed

Fremgangsmåde:

Skær 4 skrå tynde skiver af ciabattabrødet. Rist dem gyldne og sprøde i lidt olivenolie på en pande. Lad dem dryppe lidt af på fedtsugende papir. Gnid hver skive godt med et overskåret hvidløgsfed. Dyp tomaten kort i kogende vand og flå den. Fjern kernerne og snit kødet fint. Skær osten i tynde skiver.Fordel tomaterne på to af brødskiverne og læg en skive ost herover. Dryp med lidt balsamico og drys med salt og peber. Pynt med friske basilikumblade. De øvrige to skiver dækkes med smalle strimler af parmaskinke, drysses med masser af peber og pyntes med kæmpekapers. Brødene serveres lune.