Bruschetta med auberginer

Bruschetta med auberginer

Forberedelses tid:

Antal:

1

Ingredienser:

500 g aubergine
2 fed hvidløg
1 citron, saft
persille, frisk
basilikum, frisk
merian, frisk
0,5 dl olivenolie
ciabatta brød, skiver
2 hårdkogte æg
salt

Fremgangsmåde:

Denne opskrift er ikke oprindeligt italiensk. Den stammer fra Libanon, og er derfor alligevel inspireret af middelhavskøkkenet. På et stykke ristet italiensk brød bliver det et fin kombination. Skær stilken af auberginerne. Læg dem i ovnen og bag dem ved 180 grader til skindet løsner sig. Pil skindet af, hak dem groft, og kom dem i en skål. Pil og knus hvidløgene ned i auberginemosen sammen med salt og citronsaft. Skyl og hak krydderurterne fint (helst med en kniv), og rør dem i mosen. Pisk til sidst olivenolien i lidt ad gangen ligesom til mayonnaise. Rist brødet, og server mosen smurt på brødet. Pynt med tynde skiver æg og lidt persillekviste. VIN: Frascati - Locorotondo bianco