Bruchettas

Bruchettas

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

Nr. 1
2 skiver laks, røget
2 skiver brød
2 spsk ricotta
krydderurter, friske
1 tsk dijonsennep
olivenolie
salt og peber
Nr. 2
2 skiver brød
2 tomater
1 stk mozzarella
basilikum, frisk
olivenolie
salt og peber
Nr. 3
2 stk kylling, bryst
6 skiver aubergine
2 skiver brød
2 tsk kapers
koriander, frisk
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Nr. 1: Røget laks med ricottaost rørt med krydderurter.

Varm olivenolie på en pande og rist brødene indtil de bliver gyldne. Rør ricotta med sennep, fintsnittede friske krydderurter, salt og peber. Smør de lune brød med ricottaost og anret med en skive røget laks.

 

 

Nr. 2: Tomat med mozzarella.

Rist brødene i varm olivenolie indtil de bliver gyldne. Anret skiver af moden tomat med skiver af mozzallea. Krydr med salt og peber og anret med frisk basilikum.

 

Nr. 3: Stegt aubergine med kyllingebryst.

Steg kyllingebrysterne 10-15 minutter, tag dem fra og hold dem lune. Steg skiver af aubergine og brød i olivenolie indtil de bliver gyldne. Anret på brødene med kapers og frisk koriander. Krydr med salt og peber. Alle tre brød ristes gyldne i olivenolie og drysses med salt.