Bruchettas

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Pernille BækgaardIngredienser:
Fremgangsmåde:
Nr. 1: Røget laks med ricottaost rørt med krydderurter.
Varm olivenolie på en pande og rist brødene indtil de bliver gyldne. Rør ricotta med sennep, fintsnittede friske krydderurter, salt og peber. Smør de lune brød med ricottaost og anret med en skive røget laks.
Nr. 2: Tomat med mozzarella.
Rist brødene i varm olivenolie indtil de bliver gyldne. Anret skiver af moden tomat med skiver af mozzallea. Krydr med salt og peber og anret med frisk basilikum.
Nr. 3: Stegt aubergine med kyllingebryst.
Steg kyllingebrysterne 10-15 minutter, tag dem fra og hold dem lune. Steg skiver af aubergine og brød i olivenolie indtil de bliver gyldne. Anret på brødene med kapers og frisk koriander. Krydr med salt og peber. Alle tre brød ristes gyldne i olivenolie og drysses med salt.