Brownies med chokolade

Brownies med chokolade

Forberedelses tid:

Antal:

8

Ingredienser:

100 g chokolade, mørk
150 g smør
100 g hasselnødder
4 æg
150 g sukker
1 vanilie, stang
200 g mel
0,5 tsk salt
1 tsk bagepulver

Fremgangsmåde:

1. Smør bradepanden og drys med mel. Smelt chokoladen med smørret ved meget lav varme. Køl det af. Hak hasselnødderne groft. 2. Pisk æggene lyse og luftige med sukker og evt. kornene fra vaniljestangen. Sigt mel, bagepulver og salt over æggemassen og rør det sammen. Fold til sidst chokolade og smør samt hasselnødder i. 3. Bag kagen ved 160° i ca. 20 min., eller til den virker fast på midten ved et let tryk med fingerspidserne. Lad den køle let af i formen og vend den ud. Skær kagen ud i firkanter. Tips Opbevar kagerne i plastposer i enkelte lag eller i en dåse med papir mellem lagene.