Broccoli i grøn curry

Broccoli i grøn curry

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

50 g løg
250 g broccoli
50 g sukkerærter
150 g bambusskud, dåse
2,5 dl kokosmælk
0,75 spsk grøn karry pasta
0,75 dl grøntsags bouillon
2 kaffir limeblade
1 spsk sukker
1 spsk soja
0,5 bdt koriander

Fremgangsmåde:

• Hak løgene, del broccolien små buketter, skær stokken tern. Snit sukkerærterne og bambusskuddene på skrå. • Bring knapt halvdelen af kokosmælken kog i wokken. Læg låget på og lad kokosmælken simre 2-3 minutter, indtil den tykner Iidt. Tilsæt currypastaen og rør rundt, til den er opløst. • Tilsæt løg og bambusskud og lad dem simre under låg 2-3 minutter Kom de øvrige grønsager i wokken sammen med resten af kokosmælken og lad atter retten simre 2-3 minutter • Tilsæt bouillon til sovsen har en passende konsistens. Kom kaffirlimeblade, sukker og soya i. Der skal formentlig også tilsættes et drys salt. Smag til — og drys med hakket koriander ved serveringen. • Retten kan spises med ris, æggenudler eller risnudler