Braiserede Bøfpaupietter i Fløde.(2)

Braiserede Bøfpaupietter i Fløde.(2)

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

4 stk oksebøffer
250 g kalvekraft
250 g Fløde
100 g Peberrod, revet
50 g Rasp
50 g Smør
2 Æggeblommer
Citronsaft
Mel
Salt og Peber

Fremgangsmåde:

Bland omhyggeligt Peberroden, Raspen og Æggeblommerne. Dette krydres med Salt og Peber. Smør denne Blanding ud paa de fire Kødskiver, som saa rulles sammen og ombindes. De drysses med Mel. De sammenrullede Kødskiver svitses i Smør, og det hele spædes med Kalvekraften og saltes og pebres efter Smag. Lad det saa staa over ganske svag Ild i en Time. Et Kvarter inden det er færdigt, kommes Fløden og Citronsaften i. Det bør nu ikke koge mere. Naar Retten er færdig, fjernes Sejigarnet, og de sammenrullede Kødstykker serveres med f. Eks. sauteret Ris.