Braiserede Bøfpaupietter i Fløde.(1)

Braiserede Bøfpaupietter i Fløde.(1)

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

750 g Oksefilet
250 g kalvekraft
150 g Fløde
125 g Ansjoser
50 g Smør
25 g Løg
5 g Persille
citron, saft
Salt og Peber

Fremgangsmåde:

Ansjoserne vaskes, tørres godt af, og kød(udskåret i 4 filet'er) tages ud. De hakkes fint med Persillen og Løgene. Lav en Dej af Ansjosfilet’erne, Persillen og Løgene og smør denne Dej på den ene Side af Kødskiverne. Rul dem, og bind dem sammen med Sejlgarn. Kom Smørret i en Kasserolle og lad det smelte. De sammenrullede Kødskiver svitses heri og spædes med Kalvekraften, som pebres efter Smag. Lad dette koge over ganske svag Ild en Time. Et Kvarter inden det er færdigt, kommes Fløden, der er gjort sur med en Smule Citronsaft, i. Lad det koge færdigt. Ansjoserne, der indeholder Salt, gør, at man i Almindelighed ikke behøver at komme Salt i, dog bør man smage sig frem og komme mere Salt i, hvis det er nødvendigt. Fjern Sejlgarnet fra de sammenrullede Kødskiver og server. På samme Tid serveres dampkogte Kartofler eller Kartofler au diable Roussel og friskt, koldt Smør.