Rens blomkålshovedet, pil det i små buketter og kom det i en gryde med ca. 3/4 liter vand vand. Lad det koge ca. 5 min. Rens og skær de andre grøntsager i terninger. Svits dem i lidt olie, blandet med 3-4 fed pressede hvidløg. Hæld så blomkålsbukkerne, samt vandet det har kogt i, i gryden med grøntsagerne. Smuldr grøntsagsbouillonterningerne i gryden og kom også krydderierne i. Rør rundt og lad det småkoge i ca.10 min. Tag derpå et par suppeskefulde og kom det i blenderen. Hæl den blendede suppe i en anden gryde, og fortsæt processen med resten af suppen. Lad suppen blive varm igen. Bland op med piskefløde (kan udelades), til det har en lidt tykkere konsistens. Smag efter om der evt. skal lidt ekstra krydderier i. Server med et godt brød og dertil hørende hvidløgssmør.