Bedstes Choko-muffins

Bedstes Choko-muffins

Forberedelses tid:

Antal:

12

Ingredienser:

50 g smør, smeltet
50 g sukker
1 æg, stort
150 g mel
1 dl letmælk
1 tsk bagepulver
1 tsk vanilie
100 g chokolade

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en gryde, over svag varme (det skal ikke være varmt). Tilsæt sukkeret i det smeltede smør. Pisk indtil sukkeret er opløst - tilsæt herefter ægget og pisk igen. Mel, bagepulver og vanille hældes i og mælken hældes i til sidst. Blandingen skal være ensartet men undgå at piske for hårdt, når mel, vanille og bagepulver tilsættes. Hak chokoladen groft, og hæld den i. Blandingen fordeles i muffins-forme (halvt fyldte) og bages ved 200 grader i ca. 15 minutter. Man kan også lave dobbelt portion, og hælde blandingen i en form foret med bagepapir. Da skal den bages ved 180 grader i ca. en time. (prøv med en strikkepind, kagen er færdig når der ikke hænger dej ved længere). Kagerne er bedst samme dag, men kan opbevares i en kagedåse. Men de er der nok ikke ret længe! :-)