Barbecue kyllingevinger med bagte kartofler og coleslaw

Barbecue kyllingevinger med bagte kartofler og coleslaw

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 bk kyllingevinger, barbecue
salt og peber
---------------------------------
2 bagekartoffel
smør
---------------------------
0,25 hvidkål
1,5 gulerødder
2 stilke bladselleri
---------------------------
1 dl miracle whip, light
citronsaft
1 spsk dijon sennep
salt og peber

Fremgangsmåde:

Mere amerikansk kan det vel ikke blive; hot chicken wings med coleslaw. Man kan købe færdigmarinerede kyllingevinger i mange supermarkeder og de er faktisk ganske udmærkede. Men har de dem ikke, så køb en flaske rød barbecuemarinade og vend ferske kyllingelår heri. Server også lidt ekstra til at dyppe i. Det er naturligvis oplagt at lave vingerne på havegrillen, hvis vejret er til det. Start med at skrubbe og snitte kartoflerne. Stil dem ind i en 200 grader varm ovn i en time. Den sidste halve time stilles kyllingevingerne, placeret i en smurt, ildfast bradepande, også ind i ovnen. Snit hvidkålet meget fint og vend det sammen med groftrevet gulerod og fintsnittet bladselleri. Rør Miracle Whipen med sennep, citron, salt og peber og rør det godt sammen med grøntsagerne. Serveres til kyllingevingerne og de bagte kartofler. Giv lidt ekstra barbecuemarinade til.