Banoffee Pie

Banoffee Pie

Forberedelses tid:

Antal:

1

Ingredienser:

400 g kondenseret mælk
3 stk bananer
1 pk digestives
3 dl piskefløde
50 g smør, smeltet

Fremgangsmåde:

Put kiksene i en pose og knus dem fint med en kagerulle eller lignende. Hæld dem i en skål og hæld den smeltede smør over og rør godt sammen. Fordel kiksene i bunden af en springform og sæt formen i køleskabet i 15 minutter. Skræl bananerne og skær dem i tynde skiver. Fordel dem jævnt på den nu afkølede bund. Åben dåsen med kondenseret mælk og fordel den over bananerne og sæt kagen tilbage i køleskabet i 15 minutter. Pisk fløde stiv og fordel den over kagen. Til sidst riv chokoladen over kagen. Åben formen og løsen siderne med en kniv inden du løfter siden af. Man kan også lave banoffee pie uden springform. Det kommer bare til at løbe lidt ud, med mindre man sætter den lidt mere på køl mellem hver stadie.