Bagte kartofler med kalkunsaute

Bagte kartofler med kalkunsaute

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 kalkun schnitzel
0,5 bk champignon i skiver
0,5 aubergine
2 tomater
1 tsk timian, tørret
salt og peber
olie
------------------------
3 bagekartoffel
1 bg, lille hytteost
1,5 fed hvidløg
salt og peber

Fremgangsmåde:

En saute af kalkunkød og svampe er fedtfattig og mættende mad, og hvis du serverer hytteost til dine bagekartofler i stedet for smør eller creme fraiche, er det i hvert fald ikke i aften du lægger til overvægten. Snit et kryds i kartoflerne og stil dem i en 200 grader varm ovn i ca. en time. Bagekartofler kan også laves i mikrobølgeovnen, men du skal være opmærksom på, at de ikke får helt den samme smag, de smager nærmest som kogte. Snit kødet i smalle strimler. Rens svampene og del dem i halve eller kvarte, alt efter størrelse. Snit auberginen i halve skiver og tomaterne i både. Steg kødet gyldent på alle sider i lidt olie på en stor pande. Kom svampe og auberginetern ved, og steg videre til de er gyldne. Tilsæt tomater, krydderier og lidt vand og lad retten simre i ca. 12 minutter. Smag til med salt, peber og timian. Rør hytteosten med presset hvidløg, salt og masser af friskkværnet peber. Server sauteen til de bagte kartofler, som er toppet op med hytteostsalat.