Bagt torsk med urter og timian

Forberedelses tid:
Antal:
4Forfatter:
YoumamiIngredienser:
Fremgangsmåde:
Rens grøntsagerne. Skær forårsløgene i stykker på 2-3 cm og gem lidt af den grønne top. Gulerødderne skæres i stænger, majroerne deles i små både, og skalotteløget hakkes.
Noget af timianen nippes af stænglen. Grøntsagerne kommes i en gryde med lidt kogende vand, olie og salt. Timianblade og revet citronskal tilsættes. Simrer ca. 5 minutter under låg.
Grøntsagsblandingen bredes ud i et ovnfast fad og drysses med lidt hakket hvidløg. Torsken skæres i portionsstykker og lægges ovenpå grøntsagerne. Tomaterne skæres i både, som fordeles rundt i kanten af fadet sammen med et par skiver citron. Til slut lægges hele timiankviste øverst, og det hele krydres med salt og peber og dryppes med lidt olivenolie.
Bages 12-15 minutter i en 175 grader varm ovn. Serveres med basmatiris eller nye kartofler. velkomme