Bagt kartoffel med hytteostsalat og avocado

Bagt kartoffel med hytteostsalat og avocado

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

3 bagekartoffel
1 bg, lille hytteost
0,5 rødløg
4 soltørrede tomater, i olie
1 spsk solsikkekerner
salt og peber
-------------------
2 avokado

Fremgangsmåde:

Her er der sparet på kalorierne. Og pengene også, for den sags skyld. Så for ikke at være altfor hellig, kan man jo drikke sig en øl til.... Skrub kartoflerne godt og snit et kryds i dem. Stil dem i en 200 grader varm ovn i en time. Rør hytteosten med finthakket rødløg, finthakkede soltørrede tomater, solsikkekerner og salt og peber. Skær avocadoerne i skiver eller tern og anret dem med skinke og hakket løg. Dryp med citron og drys med salt og peber. Kom en skefuld hytteostsalat i hver kartoffel og server resten til avocadosalaten. Velbekomme.