Bønnesalat med tun og kartofler

Bønnesalat med tun og kartofler

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

3,5 kartofler
350 g grønne bønner
2 æg
1 ds tun
0,5 rødløg
kapers
1 dl olivenolie
2 spsk dijon sennep
3,5 spsk hvidvins eddike
salt og peber
2 ciabatta boller
oliventapanade

Fremgangsmåde:

Nip og kog bønnerne i saltet vand i ca. 6 minutter. Lad dem dryppe godt af og placer den i en stor salatskål. Tilsæt kolde, kogte kartofler i skiver, rødløget i ringe og tunen i mindre stykker. Vend dette forsigtigt sammen med hænderne, så salaten ikke mases. Pisk en marinade af olie, eddike, sennep, salt og peber, og hæld den over salaten. Pynt med kvarte, hårdkogte æg og kapers. Salaten serveres med lune ciabattaboller, som evt. kan smøres med oliventapanade fra glas.