Bønnesalat med røget svinemørbrad

Bønnesalat med røget svinemørbrad

Forberedelses tid:

Antal:

2 personer

Ingredienser:

150-200 g svinemørbrad, røget
½ ds kidney bønner
½ ds hvide bønner
1-2 modne avokado
1 salatløg
1 stor tomat
------
½-1 dl olivenolie
2 spsk rødvinseddike
1 fed hvidløg
salt og peber
1 pk nachos

Fremgangsmåde:

Bønner mætter virkelig godt, så det er ikke nødvendigt at servere brød til denne farverige salat. Byd i stedet lunede nachos eller tacos til, de forsvinder altid som dug for solen. Kan du ikke få salatløg, så brug rødløg i stedet for. Skyl bønnerne og kom dem i en skål. Flå avocadoerne og snit dem i små tern. Vend dem sammen med tomat i tern og finthakket salatløg. Pisk en dressing af olie, eddike, presset hvidløg og krydderier og hæld den over salaten. Server salaten med lune majschips og tynde skiver af røget mørbrad.