Aubergine boller med tun

Aubergine boller med tun

Forberedelses tid:

Antal:

1

Ingredienser:

1 kg aubergine
4 skiver brød
80 g parmesan ost, revet
200 g tun, i olie
2 æg
1 håndfuld basilikum, frisk
rasp
olie
salt

Fremgangsmåde:

Skær stilken af auberginerne. Bag dem i ovnen ved 150c i 30 minutter. Opblød brødet i vand. Pil skallen af auberginerne, hak dem med en kniv på et skærebræt, kom dem i en skål og rør osten i. Vrid brødet fri for vand, og rør det i auberginerne. Hæld olien fra tunen, og mos tunen i en tallerken, hak basilikum, og bland den i tunen. Tun og auberginer blandes, og der tilsættes salt. Del æggene, og rør æggeblommerne i grøntsagsfarsen. Pisk æggehviderne let med lidt vand. Lav små boller på størrelse af valnødder af grøntsagsfarsen, dyp dem i æggehviden, og rul dem i raspen. Steg bollerne i hed olie, til de er brune og sprøde. Læg dem på fedtsugende papir, og server dem varme.