Atjar tjampoer (sure blandede grønsager)

Atjar tjampoer (sure blandede grønsager)

Forberedelses tid:

Antal:

1

Ingredienser:

100 g hvidkål
100 g bønnespirer
100 g haricots verts
100 g gulerødder
0,5 agurk
4 grønne spanske peber
8 spsk eddike
Krydderier
3 spsk hakkede løg
2 fed hvidløg, hakkede
1 rød spansk peber
1,5 tsk ingefær, stødt
2 tsk gurkemeje
2 spsk sukker
salt
1 stk citrongræs

Fremgangsmåde:

Vask grønsagerne, fjern kernerne i den spanske peber og snit alle grønsager ( kål, gulerødder og haricots verts ) i små stykker. Vask bønnespirene og halver den spanske peber. Kog alle grønsager, undtagen bønnespirene et kort øjeblik i vand med lidt salt. Lad dem dryppe af. Knus løg, hvidløg, stødt ingefær, gurkemeje og sa lt i en morter til det er en grød. Kom det i en gryde, tilsat eddike og sukker og bring det i kog. Når eddikeblandingen koger tilsættes haricots verts, gulerødderne, de grønne spanske pebre og agurken og til sidst kål og bønnespirene. Lad det hele koge 1 minut. Kom grønsagerne med eddikeblandingen i rene glas. Holdbar i køleskabet.