Aspargessalat.

Aspargessalat.

Forberedelses tid:

Antal:

6

Ingredienser:

500 g aspargeshoveder
250 g rejer
125 g kaviar
6 artiskokbunde, små
2 Æggeblommer
1 hårdkogt æg
rejer
olivenolie
Citronsaft
Salt og Peber

Fremgangsmåde:

Kog hver for sig i kogende, saltet Vand Artiskokbundene i et Kvarter og Aspargeshovederne til de er more. Lad dem blive kolde. Et halvt Dusin af de smukkeste Aspargeshoveder sættes hen til Pynt. Rejerne koges som sædvanlig i en Kryddersuppe, de smukkeste og største sættes til Side, og de øvrige pilles. En Ietflydende Mayonnaise laves af Æggeblommer, Olie, Citronsaft, Salt og Peber. Det haardkogte Æg hakkes. I et Salatfad kommes Aspargeshovederne og Rejehalerne, de overhældes med Mayonnaise. Hob Salaten op paa Midten af et Fad, drys det hakkede, haardkogte Æg over og pynt Fadet med de hensatte Aspargeshoveder og de smukkeste Rejer. Omkring lægges saa Artiskokhundene garneret med Mayonnaise og Kaviar.