Artiskokker med karsecreme

Artiskokker med karsecreme

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

4 artiskokker
0,5 citron
2,5 dl creme fraiche 38%
2 æggeblommer, store
1 spsk dijonsennep
karse
salt og peber

Fremgangsmåde:

Knæk stilken af artiskokkerne og kom dem i kogende vand tilsat citron og lidt salt. Lad dem simre 15 - 20 minutter, alt efter størrelse. Tag gryden fra blusset og lad dem afkøle 5 minutter i vandet. Tag artiskokkerne op og åbn dem forsigtigt. Med en ske fjernes de inderste små fimrehår, der sidder hele vejen rundt om artiskokhjertet. (Dette kan gøres i forvejen og artiskokkerne lunes blot igen ved servering) Kom creme fraiche i en gryde og kog den. Tilsæt æggeblommer og sennep. Leger saucen (det vil sige den skal blive tyk, uden at den må koge). Tilsæt masser af karse og fordel cremen i artiskokkerne.