Andebryst med frugter

Andebryst med frugter

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 stk andebryst
1 stk æble
1 stk appelsin
1 tsk sukker
2 dl vand
0,5 dl rosiner
1 spsk mel
andesky
1 dl piskefløde
sky fra frugtblandingen
appelsin, skal

Fremgangsmåde:

Frugter: Skær frugterne i tern og bland dem i et ovnfast fad. Drys med sukker. Hæld vandet over. Steges ved 200 grader midt i ovnen i ca. 45 min. Vend 1-2 gange i løbet af stegningen. And: Drys andestykkerne med salt og peber. Stil dem i et ovnfast fad midt i ovnen ca. 35 min. med skindsiden opad. Tag stykkerne ud og pak dem ind i folie i 10 min. Sovs: Skum skyen fra anden. Kog evt. 2 min. med appelsinskal. Tag skallerne op. Tilsæt evt. sky fra frugtblandingen. Pisk mel og det halve af fløden sammen i en skål. Tilsæt resten af fløden. Rør jævningen i. Kog under låg ved svag varme i 5 min. Tilsæt en anelse kulør. Smag til. Servering: Server i skråtskårne skiver garneret med frugterne. Tilbehør: brunede og hvide kartofler samt evt. rødkål.