Andebryst med endivesalat og solbærsyltetøj

Andebryst med endivesalat og solbærsyltetøj

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 andebryst
1 dl fløde
2 stk endivie
0,5 citron, saft
1 spsk solbærsyltetøj
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm en pande og steg andebrystet med skindsiden nedad. Steg det stille og roligt så fedtet smelter af. Vend andebrystet og steg det ca. 12 - 15 minutter, alt efter hvor rosa man ønsker det stegt. De sidste 2 minutter tilsættes fløde. Lad andebrystet hvile 5 minutter inden udskærring. Server med endiveblade der er vendt med citronsaft, salt og peber. Anret tynde skiver af kødet med solbærsyltetøj. Det lyder måske meget anderledes, men den lidt bitre smag fra endive og den søde og stærke smag fra solbær passer perfekt til andebryst. Der kan serveres aspargeskartofler eller hasselbackkartofler til.