Aborre med Krebs

Aborre med Krebs

Forberedelses tid:

Antal:

6

Ingredienser:

250 g Smør
200 g champagne
60 g champignoner
60 g tyk fløde
30 g Vand
30 g krebs, levende
6 aborrer
4 Æggeblommer
Kryddersuppe til Krebsene
Fiskehoveder og Fiskeben
citronsaft
Salt og Peber

Fremgangsmåde:

Aborrerne skrabes, tømmes og tørres godt. Krebsene koges i Kryddersuppen på sædvanlig Måde. Pil Halerne ud og hold dem varme. Af Krebseskallerne og 50 g Smør laves Krebsesmør. I en Smule af Kryddersuppen fra Krebsene koges de fint opskårne Champignoner sammen med Fiskehovederne og Benene. Denne Fiskekraft koges stærkt ind og sies. Et Fad smøres med Krebsesmørret, og herpå lægges Aborrerne, som overhældes med Fiskekraften og Champagnen og derpå sættes i Ovnen. Lav en Hollandaisesovs af Resten af Smørret, Æggeblommerne, Vandet, Citronsaften eller Eddiken og smag den til med Salt og Peber. Gør denne Sovs fyldigere med Fløden og rør i sidste øjeblik den stærke Suppe fra Aborrerne heri. Fisken lægges på et Fad, garneres med Krebsehalerne, og det hele overhældes med Sovsen. Man bør servere omgående.