Ægte italiensk boulognese-ragout

Ægte italiensk boulognese-ragout

Forberedelses tid:

Antal:

4 personer

Ingredienser:

500 g hakket oksekød
500 g flæskekød
2-3 løg
2-3 fed hvidløg
3-4 gulerødder
2-3 selleri
1 gl rødvin
1 brev oregano
1 tsk timian
1 tsk merian
salt
hvid peber
2 ds flåede tomater
1 ds tomatpuré, stor dåse
2-3 dl bouillon
evt. cocktailpølser og peberfrugter

Fremgangsmåde:

Finhak løgene, selleri og gulerødder, og svits dem i en stor gryde. Kom kødet og krydderierne i, og svits videre. Kom tomaterne, tomatpuré, bouillon og rødvin i og lad det koge i 1 time med låg. Der røres af og til i det, og efter det har kogt 1 time, så kog videre uden låg i yderligere ½-1 time, indtil væden er væk. Smag til med salt og peber, retten svarer til 4 personer, serveres til spaghetti med parmesan ost.