Æggekage med spinat og fetaost

Æggekage med spinat og fetaost

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

5 æg
150 g hel spinat, frost
100 g feta
1 løg
mælk
smør
salt og peber
2 ciabatta boller

Fremgangsmåde:

Opvarm smørret på en god pande og sauter løget til det er klart. Knug den overskydende væde af spinaten og hak den evt. groft. Kom den på panden og lad den stege med til al væden er dampet bort. Pisk æggene sammen med lidt mælk samt salt og peber. Hæld denne masse på panden. Når æggemassen er begyndt at stivne, fordeles fetaosten i et jævnt lag på omeletten. Dæk med et låg og bag æggekagen færdig ved svag varme i ca. 10 minutter. Eller vend den forsigtigt ved hjælp af et stort grydelåg og steg den på begge sider. Serveres med lune ciabattaboller og evt. en tomatsalat med oliven.